Followers

Pages

PENGUMUMAN:

perhatian: buat masa sekarang tempahan craft tidak diterima buat
sementara waktu,
pembelian utk barang2 kraft seperti keychain hanger,sewaan dulang hantaran yang lain masih berjalan seperti biasa.harap maklum ,terima kasih!

Friday, April 9, 2010

hAIRBAND & Magnet Peti esss






dlm keboringan dan kesibukkan,aku sempat jua siapkan hairband yang bertemakan bunga dan retro(iyeke konsep retro ni)..hiihiii,...semua ni untuk dijual,murah je...nak juai satu rm4.tak termasuk pos...so kalau beli banyak jimatle kos pos nye...dlm pada tu sempat jugak siapkan fm(fridge magnet) khas untuk anak menakan ku yangbaru je sambut bestday nya yang pertama kali..hapy birthdy AQIFFF! So sapa2 yang nak order atau nak tanya apa2 berkenaaan item ini sila hubungi ku k....
hairband: puteh & retro : sold! tq nida

1 comment:

Mrs NarchotiQue said...

fm tu buat frame kecit2 or bentuk sayur buah2 ikan ke.
sure santek.hehe

ada lagii cerita kamii..

Related Posts with Thumbnails