Followers

Pages

PENGUMUMAN:

perhatian: buat masa sekarang tempahan craft tidak diterima buat
sementara waktu,
pembelian utk barang2 kraft seperti keychain hanger,sewaan dulang hantaran yang lain masih berjalan seperti biasa.harap maklum ,terima kasih!

Friday, December 31, 2010

terima kasih..


gift untuk edjee..




pembantu/merangkap pengganggu ku hehe





terima kasih...




terimakasih pada customerku yang mengoderkan tempat sangkut keychain ni sebanyak 2 unit.,moga barang ini selamat sampai,....
dah ku hadiah 1 ketui keychain dan paper klip bungA khas buat EJDE.
MOGa terus dan terus berkarya dlm bidang kraft.slmt maju jaya.








Monday, December 27, 2010

kodai baru...


kalini entry yg len skit,ku nak maklumkan padasemua sahabatku yang aku baru saja melahirkan...oppsss bukan lahirkan anak,tp tapi tapi lahirkan satu blog baru hahaha...! sesaja seronok2 nak pasarkan barangan preloved n new item khas buat preloved fans!!!

harga mampu milik punyaaa!! tungguuuuuuuuuuu munkin ada sesuatu selepas episod/ entry kali ini...jom enjOOYYYY~~

Sunday, November 28, 2010

Enjin DAH panaiihhhh dahhhh....



al-kisah.....

entah napa tiba2 je enjinku jadi panas bila menjenguk ke blog cik norlie tu....aku kagum dgn semangat dia,sentiasa tk kering idea,..norlie sgt produktif lagi kreatif..jadi aku pun pinjam semangat dia untuk diri aku,dan semangat yang ku dapat dari blog cik norlie telah berjaya memanaihkan enjin ku untuk terus berkarya dlm bidang felt....hehe. timakaseh norlie kerana ssemangatmu itu telah berjaya merobah idupku harini..(harap2 pemanasan enjin ni sampai bila2 la...hehe)


buat kawan2 yangnak kenai sapa cik norlie kunjungla ke sini:


http://sekocinorlie.blogspot.com/

Monday, November 22, 2010

teristimewa UNTukmu.....















lama menyepi,muncul kembali.Atas permintaan,dengan keizinan Allah maka permintaan kali ini dapat dipenuhi. seperti sebelum2 ni,aku tkdapat nak penuhi permintaan. Dengan semangat juang yang jitu akhirnya siap sudah permintaan teristimewa dari cik NURLee utk Mfy nyeee....semoga gembiraaa dgn kereta kecil ini dan keychain itu.....

Sunday, November 14, 2010

bersAWANG Lama dah....


aslm...lama tak menjenguk blog ku ini,dah bersawang habuk la.kesian,lama tak diberi perhatian...sesungguhnya ketika ini aku terlalu sibuk,sibuk apa aku pun taktau....apapun sesekali rindu tu ada jua menerjah ruang hati utk berkarya...apapun insyaallah ku akan sering ke sini!...jumpa lagi.

Wednesday, September 8, 2010

1 syawal ...


1 syawal akan menjelma meninggalkan ramadhan. di kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfiri buat kawan-kawan seperjuangan di dunia kraft, sahabat yang mengenali saya, pelawat2 dan sesiapa saja . moga kita akan terus dapat menikmati keamanan,kebahagiaaan dalam syawal ini dimasa hadapan,. mohon maaf andai kata terlanjur kata,terkasar bahasa dan lebih kurang mintak dihalalkan..
sampai jumpa lagi di episod seterusnya k.!

hari raya hari bahagia,
sanaksaudara pulang kedesa.
bermaafanlah di hari mulia.;
moga-moga teramppun dosa.

di dunia craftzone kita bermula,
semakin lama semakin ceria.
walaupun craftkami baru bermula..
dunia craftzone menyatukan kita..


terima kaseh kawan-kawanku... selamat hari raya aidilfitri 2010!

Monday, August 30, 2010

salam merdeka...





salam kemerdekaaa buat kita rakyat MALAYSIA yang akan menyambut kemerdekaaan yang ke 53, syukur alhamdullilah atas rahmat dan kurniaan yang ALLLAH telah kurniakan pada bumiku Malaysia. semoga bumi Malaysia akan terus terpelihara,aman makmur,dirahmati,bahagia,murah rezeki... kami berbangga menjadi rakyatmu.!
* foto diatas adalah kenangan sewaktu menyambut hari kemerdekaan tahun 2002 bersama-sama sahabat kolejku yang dirindui..

Saturday, August 28, 2010

pin cumel dan car hanging 2 side..





permintaan kali ni utk si comel ELMYRA, utk 2 set pin dan juga hiasan gantung2 2side yang boleh diselitkan foto saiz id. diharapkan apa yang terhasil ini akan memuaskan hati si ibu eLMYRA.dan eLMYRA juga hepi2! maaf ya kerana terlewat meng-uploadkan gambar2 ni...sampai jumpa lagi..k nak pi masak lauk utk bersahur lak..!!!

Friday, August 20, 2010

gantung2 lovE...







ini adalah permintaan dari puan Halimah atau dikenali sebagai hemohemo halim. gantungan lov ini adalah khas buat encik soaminya iaitu encik meloq/melor..beliau merupakan rakan sekerja ku heheee..mereka merupakan pasangan yg sporting dan bahagieee...semoga encik meloq gumbira ye...permintaaan ke2 dari hemohemo adalah gantungan lov utk kakak kesayangan iaitu kak sheda...semoga hasil keja tangan ku mampu memberi mereka senyuman dan kebahagiaan.semoga terus berurusan dengan CRAFtKAMi hehe terima kaseh nooo...

Saturday, August 14, 2010

ramaDHAN dan tempahan...






selamat menyambut ramadhan buat semua crafters di Malaysia...lama menyepi kerana sibuk dengan aktiviti harian di tempat keja,umah..sempat juga menyertai kejohanan sukan yang dianjurkan kompeni,alhamdullilah pingat emas milikkami!
dalam pada tu aku sempat jua siapkan tempahan yang datang nun jauh di utara tanah air from my kampung sgpetani... tempahan dari sebuah happy family,khas untuk ibu,abah,syifa.. semoga keluarga ni happy dan berpuas hati atas tempahan ini,walaupun agak terlewat sedikit ..maaf ya...

Saturday, July 31, 2010

cik boya dan magnet..




kalini entry berkenaan cik boya iaitu hadiah yang ku terima dari tuannya opps puannya iaitu arIN @ cik LOLa besertakan magnet yang ku pesan. tima kaseh kerana memberiku sekoq boya sebagai tanda ingatan ku padamu, boya yang kau berikan telah menarik perhatian anakku jua hehehe...dan aku jua telah mencari kawan kepada cik boya supaya cik boya tidak keseorangan....hehehehee..kepada arin tq so much,semoga persahabatan kita berterusan walaupun aku hanya mengenalimu melalui craftzone...tima kaseh kepada craftzone kerana menemukan kita hehehe ..
p/s; pada kengkawan yang mencari2 peralatan craft bulehla ke umah arin disini
http://mrsnarchotic.blogspot.comchoww!

Monday, July 26, 2010

permintaan dari ...khas buat...




ini adalah f.magnet yang diulang cetak atas permintaan cik maslina untuk menghasilkan fm yang seakan,serupa,sama seperti fm yang lepas di entry permintaan dari kaum bapa... tema warna,gaya,rekaletak tetap mahu seperti yang sebelum ini. terima kasih kepada pelanggan istimewa ku ini iaitu cik maslina m.yusof atas tempahan dan sifat sporting anda untuk menghasilkan fm ini..!!! semoga berpuas hati dan jumpa lagi di lain masa ya...jgn lupa berkunjung mai lagi ke craftkami..! :-)

Thursday, July 22, 2010

CRAFTKAMI CORNER-tempatgelang bling2 3layer


ok disini adalagi satu produk yang membantu peniaga2 yang mencari2 alternatif utk letak gelang jualan anda supaya pelanggan tertarik ye.. didtgkan dgn 3 tingkat. harga hanya rm47. mcm biasa minat sila bagitao kami di craftkami corner yeee!

CRAFTKAMI CORNER-tempat letak liptit 12lobang


ini pula tempat letak lipstick yg ada 12 lubang,didatangkan khas utk anda penggemar kumpul2 lipstick atau penjual lipstick yang sering mengalami kesukaran tang mana nak letak liptik supaya tk tergolek...cuma rm20 sepapan. harga tak masuk pos naaa.

Wednesday, July 21, 2010

CRAFTKAMI CORNER- tempat letak gelang bling2!!



tempat letak gelang ala2 pameran gitew! khas utk anda yang inginkan kelainan dalam mempamerkan koleksi gelang-melang yang yang merelip-relap tu atau sesapa saja yang berminat tapi apa penting harus SERIOUS YEE! HANYA RM18 (tkle termasuk gelang tu hihihi)dan tak termasuk pos jugak!minat sila sms atao emel ye...

Online Crafting Blogger: WELCOME !!

Online Crafting Blogger: WELCOME !!: "Who want to join this blog put your link at this comment!" buat keangkawan crafters jom kita meriahkannyeee!

Tuesday, July 20, 2010

CRAFTKAMI CORNER tempat gantung aksesori/keychain



mencari2 tempat gantungan aksesori utk keychain atau apasaja yang ingin digantung? disini ada tempat gantung aksesori... hanya rm18, ada dua tingkat,dan buleh pusing2... sila bagitao jika mahu ya...serious buyers plezsssss ! harga takmasuk pos.

CRAFTKAMI CORNER kotak aksesori/butang2



di craftKamiCORner ada kotak aksesori/ bekas butang utk dijual kepada sesiapa yang memerlukan.(serious buyer plezsss) hanya rm18 tktermasuk pos. sila sms jika mahu yeee!!! !! saiz 26 1/2cm x 17 cm..

Friday, July 16, 2010

hiasan comei utk keta....






ini adalah permintaan dari customer ku yang bernama cik NORA yang mahukan car hanging yang berkonsepkan hepi2 aje seperti hiasan di pintu seperti entry sebelom2 ini. perkataan adalah dipilih oleh cik nora sendiri,dengan tambahan huruf K & A.
tempahan yang ku terima melalui sms ini telah berjaya disiapkan dengan penuh curahan kegembiraan dan ketahanan mental kerana anakku jua ingin turut serta membantu..buat cik nora semoga anda terhibur dan menerima produk ini seadanya, semoga selamat sampai ke tangan anda! tima kaseh diatas tempahan yeeee......

Saturday, July 10, 2010

permintaan dari kaum bapa...




sepeerti mana permintaan dari kaum ibu post utk entry lepas ,kalini aku terima pula permintaan fridge magnet dari kaum bapa yang bernama noRSHAMSUDIN. rekaaan yang diminta adalah berkonsepkan maskulin,kelelakian,hmm jenuh gak memikirkan apala yg nak melambangkan tema tu,lalu mentol menyala2 membayangkan 1 tarffic light ,kereta dan kapalterbang...jadi inilah hasilnye..lagipun kawanku ini bekerja dgn airlines, eloksgtla ditempekkan button kapai terbang tu yang aku beli dari k.nik dari buttons4craft utk menambahkan lagi kemaskulinan magnet ku itewwww...boleh ya encik norShamsudin?,,,,....tq

ada lagii cerita kamii..

Related Posts with Thumbnails