Followers

Pages

PENGUMUMAN:

perhatian: buat masa sekarang tempahan craft tidak diterima buat
sementara waktu,
pembelian utk barang2 kraft seperti keychain hanger,sewaan dulang hantaran yang lain masih berjalan seperti biasa.harap maklum ,terima kasih!

Saturday, June 4, 2011

baby rOMper edisi khas.....





sesekali lain dari biasa,


ku coretkan pada kanvas romper si comel aKieF,

mohd lukman akief nama sebenar....anak menakan kepada kawan ku bisha@ noralholbisiah yang amat happy sekali menyambut anak menakannnya yang pertama.....

semoga ceria dan pastinya membawa sinar kebahagiaan hidup ayah dan ibunya iaitu

Tuan Inspektor syeikh@ bang chik & puan/kak na@kak chik pasangannnnnnyaaaaa...biarpun hanya romper biasa namun romper ini tak bisa dibeli dimana-mana,...edisi terhad......hehe....*kalo dijual pun adake orang yang nak membelinyeeee......owhhhhh...

Semoga sudi menerimanya........dariku yang jauh ....aNGAh

2 comments:

kekodokbulat said...

akhirnya si rerama jugak yg bertuah n diabadikan untuk baju si tomei...muahaha

okeila tu....

wahida said...

comelnya romper tu..aku suka kalau baby pakai romper..nampak comel sgt...

ada lagii cerita kamii..

Related Posts with Thumbnails