Followers

Pages

PENGUMUMAN:

perhatian: buat masa sekarang tempahan craft tidak diterima buat
sementara waktu,
pembelian utk barang2 kraft seperti keychain hanger,sewaan dulang hantaran yang lain masih berjalan seperti biasa.harap maklum ,terima kasih!

Friday, March 26, 2010

ketekunan....



KETEKUNAN...?semenjakmenjak ni ketekunan perlu ada pada diri ku dan perlu ditambah kerajinan untuk siapkan uncang..errrr.dlm ketekunan sempat juga try buat ntah apa2 ni...semua gara2 kering idea takcukup vitamin tidur(anak taknak tido,ibu pun taktidolaaa)sempat jugak buat percobaan hiasan magnet kat peti sejokku...hehe...tq arin kerana barang yang dipesan selamat tiba.siap bagi sticker lagi.tqtq.padakengkawan yg mencari2 bahan2 mcm magnet,hp strap,felt,bijikmata,dan mcm2lagi g le jengah kat kedai arin ni..sekarang ni arin ada buat special gift untuk kengkawan followernye..apa lagi jom la joint!
http://mrsnarchotic.blogspot.com/

2 comments:

Mrs NarchotiQue said...

adoiyai siap pomot lg wani niy..ni yg wat den malu ni..haha..t wat entry fridge mgnet tu den nak tgok hu...

Mrs NarchotiQue said...

haha tu tulisan tangan my hubby.dye yg salu poskan parcel2 rin kat pulapol.kalo dye outstation rin yg g post.sib bek ade post opis kat pulapol tu.ringan sket keje rin hehe.

ada lagii cerita kamii..

Related Posts with Thumbnails