Followers

Pages

PENGUMUMAN:

perhatian: buat masa sekarang tempahan craft tidak diterima buat
sementara waktu,
pembelian utk barang2 kraft seperti keychain hanger,sewaan dulang hantaran yang lain masih berjalan seperti biasa.harap maklum ,terima kasih!

Saturday, July 31, 2010

cik boya dan magnet..




kalini entry berkenaan cik boya iaitu hadiah yang ku terima dari tuannya opps puannya iaitu arIN @ cik LOLa besertakan magnet yang ku pesan. tima kaseh kerana memberiku sekoq boya sebagai tanda ingatan ku padamu, boya yang kau berikan telah menarik perhatian anakku jua hehehe...dan aku jua telah mencari kawan kepada cik boya supaya cik boya tidak keseorangan....hehehehee..kepada arin tq so much,semoga persahabatan kita berterusan walaupun aku hanya mengenalimu melalui craftzone...tima kaseh kepada craftzone kerana menemukan kita hehehe ..
p/s; pada kengkawan yang mencari2 peralatan craft bulehla ke umah arin disini
http://mrsnarchotic.blogspot.comchoww!

Monday, July 26, 2010

permintaan dari ...khas buat...




ini adalah f.magnet yang diulang cetak atas permintaan cik maslina untuk menghasilkan fm yang seakan,serupa,sama seperti fm yang lepas di entry permintaan dari kaum bapa... tema warna,gaya,rekaletak tetap mahu seperti yang sebelum ini. terima kasih kepada pelanggan istimewa ku ini iaitu cik maslina m.yusof atas tempahan dan sifat sporting anda untuk menghasilkan fm ini..!!! semoga berpuas hati dan jumpa lagi di lain masa ya...jgn lupa berkunjung mai lagi ke craftkami..! :-)

Thursday, July 22, 2010

CRAFTKAMI CORNER-tempatgelang bling2 3layer


ok disini adalagi satu produk yang membantu peniaga2 yang mencari2 alternatif utk letak gelang jualan anda supaya pelanggan tertarik ye.. didtgkan dgn 3 tingkat. harga hanya rm47. mcm biasa minat sila bagitao kami di craftkami corner yeee!

CRAFTKAMI CORNER-tempat letak liptit 12lobang


ini pula tempat letak lipstick yg ada 12 lubang,didatangkan khas utk anda penggemar kumpul2 lipstick atau penjual lipstick yang sering mengalami kesukaran tang mana nak letak liptik supaya tk tergolek...cuma rm20 sepapan. harga tak masuk pos naaa.

Wednesday, July 21, 2010

CRAFTKAMI CORNER- tempat letak gelang bling2!!



tempat letak gelang ala2 pameran gitew! khas utk anda yang inginkan kelainan dalam mempamerkan koleksi gelang-melang yang yang merelip-relap tu atau sesapa saja yang berminat tapi apa penting harus SERIOUS YEE! HANYA RM18 (tkle termasuk gelang tu hihihi)dan tak termasuk pos jugak!minat sila sms atao emel ye...

Online Crafting Blogger: WELCOME !!

Online Crafting Blogger: WELCOME !!: "Who want to join this blog put your link at this comment!" buat keangkawan crafters jom kita meriahkannyeee!

Tuesday, July 20, 2010

CRAFTKAMI CORNER tempat gantung aksesori/keychain



mencari2 tempat gantungan aksesori utk keychain atau apasaja yang ingin digantung? disini ada tempat gantung aksesori... hanya rm18, ada dua tingkat,dan buleh pusing2... sila bagitao jika mahu ya...serious buyers plezsssss ! harga takmasuk pos.

CRAFTKAMI CORNER kotak aksesori/butang2



di craftKamiCORner ada kotak aksesori/ bekas butang utk dijual kepada sesiapa yang memerlukan.(serious buyer plezsss) hanya rm18 tktermasuk pos. sila sms jika mahu yeee!!! !! saiz 26 1/2cm x 17 cm..

Friday, July 16, 2010

hiasan comei utk keta....






ini adalah permintaan dari customer ku yang bernama cik NORA yang mahukan car hanging yang berkonsepkan hepi2 aje seperti hiasan di pintu seperti entry sebelom2 ini. perkataan adalah dipilih oleh cik nora sendiri,dengan tambahan huruf K & A.
tempahan yang ku terima melalui sms ini telah berjaya disiapkan dengan penuh curahan kegembiraan dan ketahanan mental kerana anakku jua ingin turut serta membantu..buat cik nora semoga anda terhibur dan menerima produk ini seadanya, semoga selamat sampai ke tangan anda! tima kaseh diatas tempahan yeeee......

Saturday, July 10, 2010

permintaan dari kaum bapa...




sepeerti mana permintaan dari kaum ibu post utk entry lepas ,kalini aku terima pula permintaan fridge magnet dari kaum bapa yang bernama noRSHAMSUDIN. rekaaan yang diminta adalah berkonsepkan maskulin,kelelakian,hmm jenuh gak memikirkan apala yg nak melambangkan tema tu,lalu mentol menyala2 membayangkan 1 tarffic light ,kereta dan kapalterbang...jadi inilah hasilnye..lagipun kawanku ini bekerja dgn airlines, eloksgtla ditempekkan button kapai terbang tu yang aku beli dari k.nik dari buttons4craft utk menambahkan lagi kemaskulinan magnet ku itewwww...boleh ya encik norShamsudin?,,,,....tq

Sunday, July 4, 2010

tempahan istimewa dari ibu-ibu....




tempahan yang ku terima ini adalah dari 3 orang ibu yang ingin mengabadikan nama anak tersayang pada fridge magnet...3 set dari kak sarinah,utk diri sendiri dan anaknya yang tersayang. dan 2 lagi dari kak eta dan cik wati tatkala bertemu semasa jumble sale lepas. alhamdulilah semuanya dah selamat sampai pada puan empunyanyeee. semoga berpuas hati. terima kasih kerana memilih craftkami!!!

Thursday, July 1, 2010

1hari aku di jualan JUMble...








1 hari di jumble sale pada 25jun 2010 yang lalu,aku dan adikku berjualan satu hari..alhamdullilah sambutan menggalak dan bertambah kenalan niaga disitu. dan yang pastinya pengorbanan dari segi masa,tenaga,fizikal dan metal amat3 diperlukan bagi melaksanakan agenda ini,.letih jgkla tp seronok. apapun tima kaseh pada aleesya,hero gOMEH,CHEkjuaiNoo, kawan2,pelanggan,dan semua yang terlibat dalam menjayakan hari tersebut...tiMA KaseH SEMUA..........

ada lagii cerita kamii..

Related Posts with Thumbnails